Unde in Bucuresti se pot vedea scule de masina OK? M-am cam saturat de treaba cu internertul, gasesti deal bun, poze, zici ca produsul e de firma, si ajunge un rahatel mic de plastic... eventual dintr-o serie cu probleme, rebuturi sau lichidari de stoc. Ceri schimbul si primesti raspuns ca nu se mai fabrica sau ca nu mai au stoc.
De altfel prin marile magazine (dedeman, brico etc.) se pun la vanzare tot felul de chinezarii de proasta calitate si oferta e limitata.
Si ce firme recomandati? Am vazut ca YATO sunt agresivi pe marketing dar multi zic ca sunt proaste. Le-am vazut si nu mi se par lucrate mai cu atentie decat o trusa de chei facuta de o firma obscura cine stie pe unde.
De FERM ce parere aveti? Stiu ca mai era o firma producatoare de unelte la Brasov, cu multe patente etc. dar am vazut ca lucreaza mai mult indirect si au reprezentanti de vanzari regionali, deci nu puncte de desfacere...
Sincer, caut scule cum erau pe vremuri si am vazut si eu la tatal meu care are aceleasi chei de zeci de ani si pe vremuri desfacea batrana dacie de cateva ori cu ele. Dar s-au mai pierdut din ele si zicea ca sunt romanesti sau ceva firme care nu mai exista. Nici el nu mai stie. Le are de cand avea varsta mea...