Sa comentam: am citit si "
contemplez". Privesc grupul de masini ca pe niste personaje. Observ o compozitie pictoriala cu unghiuri drepte, linii curbe, culori calde si reci.
Perceptia cromato-fizica imi sugereaza o stare psihica de anarhie surprinsa instantaneu de catre artistul fotograf.
Privind imaginea de ansamblu, am stabilit un centru de interes si observ liniile principale de forta ale compozitiei. Cadrajul tematic este caduc. Forester-ul, in general, sugereaza echilibrul tehnic, SJ-ul in special, linistea, misterul si ascensiunea spre perfectiune.
In mod simplist, natura statica ce ne relava masini cu numar impar sporeste expresivitatea tabloului de week-end intensificand emotiile de moment.
Lipsesc, din nefericire, recipientele din carton indesate cu floricele de porumb, cutiile cu bere "armonizand" decorul estival si nu in ultimul rand "covoarele" cu coji de seminte care intregesc armonia perfecta dintre homo erectus, tehnologia japoneza si ospitalitatea codrilor canadieni.
PS: Frumoase peisaje si FELICITARI atat pentru reuniune cat si pentru escapada pe drumuri forestiere!