Otback-ul isi merita stickerul subarufanclub dupa un drum de peste 600 km.
In fine, inca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu centrul de greutate si masa mai ridicate ca la WRX. Dar masina sta bine din suspensii. Doar sasiul mai trebuie rigidizat. Parcat in acelasi loc ca toate masinile de pana acum, pe un podet si cu o roata mai jos, am simtit ca hayonul se inchide mai greu, deci chiar torsioneaza si in mers, nu este imaginatia mea.
Motorul trage foarte misto dupa 4500. Inca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu plaja de putere si cuplu. Inca sunt obisnuit sa traga la maxim la 3000 si sa se plafoneze sau sa scada acceleratia, dar asta accelereaza din ce in ce mai bine cu cat urc mai mult in ture si raspunsul acceleratiei este instant.
Per total chiar merita si se ridica la nivelul rolului. Silentioasa, rapida si confortabila. Mi-ar fi placut mai multe spatii pentru sticle in fata. Unul nu este suficient si alta buzunare mari nu sunt.
Consum 8.8 la dus cu o ora jumate ca sa ies din Bucuresti cu toata lumea. La pompa a iesit 9.2
La intoarcere am mers mai incet si doar depasiri ocazionale. Consum indicat la bord 7.0
Abia astept urmatorul drum.