Minimul obligatoriu ca masina sa mearga si sa fie sigura pentru mine si familia mea:
| Denumire si varianta AM Antigel Hepu G12+ Filtru ulei OEM Ulei motor Bujii ^4 Tampoane motor ^2 Kit garnituri motor Prezoane chiulase ^8 Prezoane chiulase ^4 Radiator Distributie kit (Gates) Pompa apa (Hepu P7572) Termostat (Gates) Surub fulie vibrochen Senzor axe cu came Senzor vibrochen Bielete antiruliu spate (Delphi) Bieleta antiruliu fata (Delphi) Pivoti fata (Lemforder) Bucsa mare brat fata ^2
|
Undeva la 5.000 lei cele mai bune preturi cu discount, cadouri, gratuitati, reduceri gasite pana acum. La asta sa vedem manopera ce si cum.
Se mai adauga un 2500-3000 euro pentru piese ce necesita schimbarea (nu imediata insa) plus altele "nice to have", fara manopera evident. Aici intra anvelope de vara (obligatoriu) si un ambreiaj cu volanta, dar sunt al naibii de scumpe (~3500 lei) desi acum era momentul ideal de schimbat pentru usurinta. Pe viitor public si continuarea listei pentru cei interesati.
Din nefericire neatentia m-a costat, dar ca sa pun si un gand pozitiv aici, in WRX cred ca am bagat mai multi bani.
Problema e ca-mi incurca planurile de concediu si e posibil sa ma deplasez cu devotata Corsa care nu a cerut nimic 8 ani de zile mai mult decat revizii de 500 lei anual si una de 1500 de distributie. Plus ca iar merge sotia cu metroul si ma boscorodeste zilnic si va continua pana ii dau masina inapoi.
PS: Daca are cineva o cutie pentru plafon de imprumut la sfarsitul lui Iunie, va rog sa imi spuneti si mie.