"Foaie Verde bat,
N-ai de lucru - fa-ti !"
Pe acest principiu, de cateva zile incerc sa-mi dau seama la ce-i bun ... Subaru Starlink !
Cum manuelul primit cu masina este in limba germana, iar limba lui Goethe este pentru mine ciu adevarat o limba straina ..... a sapat si-am gasit un manual in limba englea.
Da' cand am vazut cate pagini are ... am renuntat sa- "frunzaresc".
Asa ca, dragi colegi mai "vechi" cu actualele modele Subaru - ati gasit vre-o utilitate acestui gadget ?
Eu unul, am instalat din AppStore Subaru Starlink ( dezvoltat de nu se poate ... versiunea 1.0.10 ) dar, in afara de faptul ca-i ia o vesnicie sa se incarce si sa comute intre ferestre ( pe telefon) nu i-am gasit alte calitati ca sa nu mai vorbim de utilitate.
La voi e altfel ?
Si inca ceva "ciudat" !
Se conecteaza rapid cu telefonul prin BT, se aude si sunt auzit foarte bine, am acces din "tableta" la contacte ( da' nu m-am prins cum sa ajung la un contact altfel decat pas cu pas ...) - pana aici toate bune !
DAR problema este ca afisarea contactelor ( cand sunt sunat sau cand se importa istoricul apelurilor).
Numele apelantului / celui apelat apare doar din doi in trei ! Si asta-i chiar enervant !
In conditiile astea, tot trebuie sa-mi arunc un ochi pe telefon sa vad cine ma suna / pe cine sun.
Si la voi apare problema asta, ati gasit vre-o explicatie/rezolvare ?
Sau oi fi doar eu depasit de tehnica asta .....
Acu' ce-i drept, nu pentru asta mi-a luat (inca) un Subaru !
Dar totusi, daca tot e acolo si e inclusa in pret, ma enerveaza sa nu pot folosi facilitatea asta asa cum trebuie ...