Ca si meniu, sambata seara vom avea asa:
·
Afara la focul de tabara: gustare taraneasca cu tuica fiarta si vin fiert (zacusca,fasole batuta,vinete,icre,toba,lebar,slaninuta,sorici,telemea,branza burduf,cascaval afumat,ceapa rosie)
·
In sala (meniu bufet):
Ø Coaste caramelizate
Ø Carnaciori de oaie
Ø Piept de pui la gratar
Ø Piure de cartof
Ø Cartofi cu rozmarin si usturoi
Ø Mamaliguta fiarta in lapte
Ø Salata de muraturi
Ø Salata de varza proaspata frecata cu sare si piper
Ø Papanasi cu smantana si dulceata
Ø Negresa de ciocolata (home made)
Ø Apa min/plata si 500 ml vin alb/rosu (Budureasca)/persoana
sau 2 beri /persoana.
Cost individual 110 lei pentru cei ce nu sunt in lista de participanti dar doresc sa participe la aceasta cina. Am nevoie insa de confirmare mai devreme. Rugamintea a fost ca undeva pe miercuri sa stiu numele persoanelor care doresc sa ni se alature.Pentru vineri avem tot meniu bufet, fara partea cu focul de tabara si la bauturi incluse avem doar apa.
Acum terminati de inghitit in sec si inapoi la munca