Chiar si fara turbo, a pus un zambet la fel de larg pe fata mea, ca atunci cand aveam wrx.
Multumesc malakay pentru ajutor. Urmand sfaturile tale am vazut ca viteza de ieșire din viraj creste simtitor si mai ales masina vrea sa mearga ai ea in directia in care vreau si eu. Nu ma mai lupt cu ea.
A fost o revelatie cum de la tura la tura mergeam mult mai repede.
Masina s-a comportat extraordinar. Cumva mai bine ca wrx-ul. Am simtit-o mai usoara si mai dornica sa vireze, si mai receptiva in a corecta trasele din volan, acceleratie si frana.
Poate a ajutat mult si suspensia de strada care m-a facut sa simt mult mai usor cum se muta greutatea intre punti si roti, dar fara sa fie ridicol de mare.
Primul lucru de care are nevoie masina as zice ca sunt anvelopele si pe locul doi franele, desi m-am descurcat si cu astea.
La intoarcere am vazut ca a cedat complet un burduf de planetara spre cutie. Stiam ca e putin taiat, cand am ajuns la circuit am vazut ceva mizerie dar am crezut ca e noroi aruncat aiurea si acasa deja am vazut ca s-a marit gaura si a aruncat multa vaselina.
In rest cutia si motorul impecabil. Ajuns acasa avea jumatate de rezervor, adica drumul de dus, 2 sesiuni si intoarcerea acasa.
Deja imi place ca tine si cu buzunarul.
O zi minunata a fost!