.. chiar asa, de la ce vine XT?
....
Pe principiul: "cine n-are batrani, sa-i cumpere !"
XT vinde de la:
- tractiune integrala -
X- turbo -
TSi, din ce am mai citit si eu pe ici, pe colo, practic Subaru se pare ca nu va renunta la versiunile turbo ale Foresterului, ci va renunta la acronimul XT. Din exact motivul sugerat de Mihai - putina lume stie ce insemana XT. Asa ca, din cate se pare, va disparea varianta
XT dar va aparea o versiune
Sport. Sunt zvonuri ca va fi chiar cu motorizarea de pe Ascent (2.4 turbo). Acu' se prea pote ca asta sa nu fie disponibila pe toate pietele ...
Parerea mea este ca s-a lansat "stirea" cu disparitia XT-ului exact pentru a impulsiona vanzarile modelului aflat la apus de cariera.
Probabil ca au fost destul de multi nostalgici dupa XT care s-au repezit sa achizitioneze "ultimul" XT !
Din acelasi motiv - lichidari de stocuri - este posibil ca la New York sa nu spuna mai nimic despre noua versiune de performanta a Foresterului. Si pe asta sa o anunte mai pe sfarsitul anului, cand va ajunge masina in showroom-uri.
Vom vedea maine ce si cum.
Sper doar sa nu fie foarte zgarciti cu detaliile tehnice in ce priveste versiunile de motorizare !
Oricum, important pentru noi, potentialii clienti, va fi targul de la Geneva, cand va fi lansata versiunea europeana. Desi sper sa nu fie asa, este foarte posibil ca la noi sa nu fie disponibile toate variantele de motorizare.