Asa cum spuneam, operatiunea monstru a inceput si decurge binisor si asta cu ajutorul celor din jurul meu care nu m-au lasat la greu. Am fost de cateva ori in punctul unde imi doream sa renunt, apogeul fiind atunci cand am realizat ca instalatia electrica pe care o achizitionasem de un an inainte de la ELSPA (Mihai Spanachi) el avand anunt pe fortuning cu "instalatie completa de sti pe stanga" si eu stiind ca omul nu se incurca sa faca afirmatii gresite sau mincinoase, mai ales ca a avut primul impreza modificat masiv la noi in tara, am luat de bun un morman de fire ce parea complet la prima vedere. Cand am pus instalatia pe masina totul parea ca nu e de acolo... M-am apucat pe la ora 11 AM si pana la ora 10 PM cand a ajuns Malaaky eu nu reusisem sa fac nimic la masina, toata ziua am sucit instalatia pe toate partile am comparat-o cu celelalte 3 instalatii de dreapta de sti , la ora 23 a venit raspunsul, cand malak a gasit mufa de la acceleratie si ne-am dat seama ca este o instalatie "drive by wire" iar sti ul de 2l este pe cablu plus ca lipsea partea din instalatie care ducea la motor, iar in ECU nu intra nicio mufa pentru ca unul este pe 32 de biti iar altul pe 16, una peste alta am aruncat niste bani aiurea pe un morman de fire pe care nu-l pot folosi. L-am sunat pe Mihai iar el senin mi-a spus ca da, e de 2.5 wrx, ca de unde sa gasesc eu instalatie de stanga de sti 2.0 ca sunt foarte rare si ca merge folosita instalatia aia ca stie el pe cineva care a facut si ca diferenta o face o mufa care e in plus dar nu ma incurca...in fine, am pierdut eu mai multi bani si nu am saracit. In ajutor au sarit ca de obicei Malakay si Adita si o sa pastrez instalatia de 1.6 de pe masina de swap pe care am luat-o din Germania la care se vor adauga partile lipsa din instalatie modificat inversat futut supt etc misiune imposibila 10. Daca cineva doreste sa faca ce am facut eu trebuie sa se inarmeze cu rabdare si nervi tari dar cel mai important este sa nu o faca deloc! Ii multumesc si luiTom pentru sfaturi si piesele de la RCM la pret redus considerabil