Eu știam ca tot ce e șurub în bucsa se strânge cu mașina jos.Din cauza de uzura rapida bucși.banui ca e un compromis.
Pai fix aia am facut. Am strans-o pe roti in poza
Ideea a fost sa punem semipuntile spate in tensiune, impinse cu cele 4 cale inspre inapoi. Astfel, jocurile din gaurile tirantilor, jocuri de zecimi de milimetru, aveau sa fie exploatate in sensul "lungirii" tirantilor cu inca acele zecimi de milimetru, care-s total irelevante. Mai important in mintea mea insa, era ca tirantii sa fie stransi in pozitii de lungimi egale. Nu vrea nimeni ampatamente diferite stanga-dreapta
In fine, parerea mea sincera e ca kkkkennnnnyyyyyyyyy, rational privind lucrurile, exagereaza cu garda la sol big time. Ce face el echivaleaza cu stance-ul ala extrem, de nu poti trece o linie de tramvai fara sa zgarii burta. Deci el doreste sa mai adauge 3 cm la garda la sol, desi e deja inalta in draci. Dar il cunosc de 7 ani si stiu ca n-ai cu cine sta de vorba, daca-si pune el in cap, face.
Pe de alta parte, copilul din mine, adica partea reprezentativ-definitorie a eului meu, abia asteapta sa vada cum arata la final, ca pe langa suprainaltarea asta de porc mai e ceva