Salut !, Am avut umpic timp si am citi si thread-ul asta.Se pare ca nu s-a mai scris de vreo 120 de zile, ...poate de acum incolo...Ok vreau sa imi spun parerea legat de aceasta activitate, Autox, autocross.E adevarat ca aici unde sunt eu e total altceva ,din toate punctele de vedere.Nu de mult , de fapt dupa ce am luat STI-ul, am inceput sa tot intru pe diferite forumuri de specialitate si sa ma interesez din ce in ce mai mult despre autocross.Am inceput sa particip cu o Mazda Miata preparata de autocross, pe care o conduceam pe rand intre trei prieteni.Super tare experienta..Vreau sa spun cateva cuvinte despre organizare.Aici in State, aceste evenimente se organizeaza sub autoritatea SCCA ( sport club of america), cred ca un fel de ACR romanesc....In fiecare stat este cate o filiala, asadar eu sunt in Scca Florida Region.Sunt afiliat la aceasta organizatie si platesc pe an $100, iar la fiecare eveniment la care particip platesc $35.Fiind o organizatie mare am si anumite reduceri la inchirieri de masini, hoteluri , piese auto...La evenimente se aduna cam 100-150 de masini,cu cel putin 2 soferi.Cei din organizatie inchiriaza spatiul pt o zi , de obicei duminica, se ofera si ceva snack-uri si apa.Ei aranjeaza traseul , pun conurile.Se concureaza pe categorii, iar dupa participare fiecare are anumite atributii, de ex , sa aranjeze conurile cazute, etc. Daca doriti sa vedeti ceea ce facem aici , dati un search pe : PBIR Autocross, sau Scca Solo Florida Region.Cu siguranta si pe la Bucuresti sau in tara se face sau facea asa ceva.Trebe o buna organizare , multa seriozitate , bani colectati inainte de la participanti (ca sa poti inchiria un spatiu),conditii stricte de organizare, etc, etc....Cei care au participat la asa ceva stiu, e va spun ca e super tare.Cei de pe aici participa cu orice fel de masini, tineri , batrani, femei , barbati,...In functie de timpul pe care il am o sa pun niste poze si filmulete.