Ma bucur sa aud si sa citesc parerile voastre. Au fost discutii mai lungi si in timpul intalnirii.
In primul rand ar trebui sa ii multumim lui Razvan pentru ca ne-a gasit acest hotel si totul a fost asa cum trebuia, desi el nu a mai putut ajunge la intalnire cu noi.
Apoi multumesc participantilor pentru comportamentul exemplar. Stiu, suna ciudat, nu e ca si cum ma asteptam sa devastam sau sa iasa cu bataie. Ma refer la simplul fapt ca suntem un grup mare, cu foarte multe masini, cu standarde si asteptari diferite si totusi nu am incurcat si nu am deranjat pe nimeni pe intreaga durata a evenimentului.
Au fost 3 grupuri, toti s-au simtit bine indiferent de activitate. Daca am ajuns la un punct in care cazarea, mancarea si logistica sunt la standarde acceptate si apreciate de toti, pentru 10 ani provocarea este sa lucrez impreuna cu voi la coeziunea de grup.
Anul acesta recunosc, am fost prins pe plan personal si profesional, astfel ca aceasta intalnire a fost pe repede inainte. Si am vrut sa fie un concediu si pentru mine.
Sper ca la anu' sa avem un plan concret de activitati la care sa participe intreg grupul fara exceptii. Este posibil sa incercam un nou concept. Deja s-a discutat o directie.
Pana atunci, drumuri bune, reparatii putine si rapide, dar mai ales ieftine si bucurie cat mai mare la volan.
Multumiri partenerilor si a sustinatorilor subarufanclub fara de care evenimentul nu s-ar fi putut desfasura in formula actuala.
Sa ne revedem cu bine!