Gata, m-am rugat destul. Nu ajuta neaparat... Tot scartaie.
Am vazut cand am schimbat cauciucurile ca nu prea mai am placute. Da am zis ca nu ma pricep eu (o sa va explic de ce aveam dubii).
Ma duc la mecanic. Imi confirma ca nu mai are placute nici pe spate, nici pe fata, ca trebuie sa schimb si culisele sau cum le ziceti voi, da comanda, maine sper sa se rezolve. Brembo parca le-a zis. Eu l-am rugat sa mi le puna pe cele mai bune. Zicea ca vin din nu stiu ce depozit din Ungaria. In sfarsit...
La 156 500 km au fost schimbate franele. La 170 400 am cumparat-o eu. La 179 000 km duc masina la Auto Kino unde, la sfarsitul reviziei mi se spune pur si simplu, fara sa intreb eu, ca "franele sunt noi". Nu stiu la ce s-au referit, dar am ramas cu ideea-n cap ca franele-s noi, deci nici prin gand nu mi-a mai trecut sa mai verific km. Plus ca si Mihai imi spusese ca sunt noi. Acum stau si ma intreb cum puteau fi noi niste placute care aveau 22 500 km!? Totusi am rugat la Auto Kino sa-mi faca revizia generala. Sa se uite la tot.
Ma rog, probabil ca erau noi. Au mai tinut doar pana la 183 000.
PS E adevarat, nu am avut caretea masinii, dar le-am aratat, pe telefon, un excel de la Mihai cu tot ce se schimbase la masina, data, pret, tot. Acum sa-mi fie cu iertare, da ma gandesc ca franele le inspectezi personal, nu ma crezi pe mine pe cuvant. Plus ca nu mi se pare relevanta o anumita perioada cand vorbesti de frane.