Pregatesc putin masina pentru intalnirea de 3 ani. Am schimbat filtrul de aer gandindu-ma ca din Iunie anul trecut si pana acum trebuie sa fie varza, dar surpriza, era foarte foarte putin prafuit si cand m-am uitat in caietul cu modificari si revizii pe care il tin, am observat ca de atunci si pana acum am facut decat 3500km
De... nu am iesit din Bucuresti. E bine ca masina mea vede revizii dese. Probabil de asta merge si asa bine la capitolul motor si transmisie. Si pentru 40 lei nu avea rost sa ma zgarcesc.
Am si garniturile pentru galeria de admisie (65 lei 2 bucati originale Subaru desi initial aveam alte fantezii in cap cu distantiere, dar am renuntat), asa ca urati-mi noroc la montajul kitului de injectie. Am citit pe net putin si oamenii nu prea laudau compania Agency Power, dar se pare ca aceia care ziceau de rau nici macar nu incercasera produsele lor, in timp ce aceia care au montat asa ceva spuneau ca nu sunt probleme la montaj, calitatea e buna si sunt multumiti. Singura problema este ca distribuitorul de benzina se poate monta doar sub intercooler si in pachet nu am vazut suruburi, deci presupun si sper ca se va folosi ceva de pe masina. Inca nu stiu la cine sau ce service sa apelez dar ma gandesc pana la sfarsitul saptamanii. Avand in vedere ca se dau jos destul de multe de la motor si ca se lucreaza cu benzina, nu as vrea sa fac BOOM si mi-ar placea sa apelez la cineva care stie ce face.
Si daca tot dau jos galeria de admisie o sa curat si clapeta, si interiorul galeriei si schimb si bujiile. Mi-am luat Denso Double Platinum desi initial eram fixat pe NGK sau Denso Iridium. Dupa ce am mai fost sfatuit si am citit pataniile multora cu NGK Iridium am zis ca mai bine aleg ruta mai sigura. Nu am gasit Bosch ca le incercam si pe acelea, dar de data asta merg pe Denso ca nu degeaba au fost parteneri oficiali pentru Subaru WRC atatia ani la rand. Ca specificatii de heat range sunt stock.
Revin cu impresii dupa ce montez piesele.