Bunnn, am sintetizat cateva concluzii dupa iesirea de ieri, am facut aprox 170 km, DN si autostrada:
- consum 11,9 % , poate parea mult insa am incercat cam tot felul de chestii cu masina si fiind prima iesire (si fiind singur in masina
) i-am cam dat ceva... am gasit un drum mai liber la un moment dat si am facut 4-5 plecari 0-100 cat am putut eu de tare... sa vad si eu ce stie...adica la un mers normal probabil consumul poate fi de 10-11 % in afara orasului...
- consumul in oras este de 13-14... e ok.
- masina sta excelent pe viraje, desi era mazga pe unele portiuni de drum... unde drumul era uscat mergea ca pe sine... mi-a adus aminte de WRX-ul (my2006) pe care l-am avut mai demult... n-am ce sa-i reprosez, este f ok pentru o masina de mers pe drumuri publice, nici nu-mi doresc mai mult.
- fata de Foresterul 2,5XT asta sta mult mai bine pe curbe, clar.
- ce mi-a placut este treapta 5-a... poti sa o lasi in a 5 a de la 80-90 pana la 140-150 ... are un mers fff lin si trage bine...
- ce nu mi-a placut este ca nu are punch-ul ala de turbo de la 3000 rpm in sus, ea trage liniar dar nu e fun, zero emotii...
Concluzia finala este ca masina asta , overall, este mult peste asteptarile mele... ceea ce e de bine, cred