Citind, în ordine sinaxarul, necrologul, cotele apelor dunării și statistica finanțărilor overnight am ajuns la fantastica știre de față. Mai exact am început să apreciez coșmarurile, fiindcă dimineața, pe burta goală dar cu vezica plină, am senzația că viața nu e, în mare parte, atât de cumplită ca cea în care te trezești și afli că prietenul Cătălin și-a înnobilat parcul auto cu o senzațională mașină, din toate punctele de vedere
Doar sentimentul de invidie îmi macină existența dar pot trăi și cu gândul că mânia nu este veșnică, spre deosebire de ura ce i-o port lui Cătălin însă până și ura poate fi urmată de autocompătimire când îmi aduc aminte ce bucuros eram la volanul XT-ului...
Modelul acesta este gândit doar pentru cunoscători iar un profan ca mine nu avea ce să caute la bordul supremului model al deceniului trecut - probabil că XT-ul a fost pentru mine o formă de manifestare a orgoliului, de inflație a eului și de aceea nu am înțeles ca această mașină reprezintă ultima frontieră a exprimării tehnologiilor clasice ale producătorului înainte de a-și calibra eforturile intelectuale pe noul trend al industriei auto.
Respectând cutumele acestui minunat forum cu oameni pasionați ai mărcii SUBARU îl felicit pe Cătălin pentru decizia inspirată de a-și investi banii în XT și abia aștept să îl reîntâlnesc deoarece, într-un fel, toți cei din acest club reprezentăm suma întâlnirilor noastre.