Nu ma grabesc cu upgrade’ul franelor. Inca calatorim mult afara din oras si cu pustiul in masina, doar pe autostrada depasesc limita legala..
Mi’am zis sa adun incet incet tot ce imi trebuie pentru upgrade si apoi sa montez totul in aceeasi zi. Am pana acum etrierii curatati si vopsiti (plini de wd40 si sigilati sa nu am surprize) + kituri de reconditionare OE si furtune metalice Goodridge.
In urmatoarele luni avem programate ceva plecari, deci nu e timp de upgrade.
Merci fain pentru opiniile legate de placute si discuri. Din ce citesc, raman la DS performance.
Acum legat de etrierii spate, aud ca nu vor aduce cine stie ce plus la franare. Insa la cat am lucrat sa ii curat si vopsesc, si daca vor aduce doar un plus de imagine si tot ii montez. Plus ca am un fix cu simetria, nu ma lasa inima sa fac upgrade’ul doar pe fata.
Legat de adaptori, sunt cu inima indoita. Pe de o parte imi par foarte scumpi cei de la Kartboy. Pe de alta parte, imi e frica de piese turnate prin China, calitate Aliexpress. Am experienta de la moto cu un set de footpeg’uri chinezesti care au cedat la primul contact cu solul. In ruptura, am gasit ditamai golul din turnare.
Cat ar costa oare semipuntile de WRX pentru spate? Cu ocazia asta schimb si rulmentii care la un moment dat tot vor ceda..