Daca cautam prin istoria acestui forum,sunt sigur ca undeva am scris patania mea cu discurile de frana.Se intampla inca de la 4000 de km,inainte de prima revizie de 5000.Intai si-a permis unu sa-mi spuna ca e picioru prost,apoi ca conduc prea sportiv si ca franez prea des si prea apasat.Ma rog...Ideea e ca mie mi-au vandut masina ca pe un SUV,care daca nu ma insel inseamna sport utility vehicle.Cuvintele lor atunci au fost,V-ATI LUAT O MASINA SPORTIVA CARE SE DESCURCA DE MINUNE SI PE TEREN ACCIDENTAT.Oricum am renuntat la acel moment si mi-am luat niste discuri cu care am 85k de cand le-am schimbat.Am lalait-o cu ele 30k...
Ca sa se inteleaga de ce evita schimbarea pieselor pe garantie,cand este cazul.Fiecare problema de genul asta este inregistrata si scade cota de fiabilitate a unei masini.Ei stiu foarte bine ce cum si cand cade la o masina,pentru ca le fac cu piese ieftine ca sa coste productia putin.
Si ca sa-l citez pe dnl X de la SMT(nu dau nume ca nu stiu,dar e si el pe forum ocazional) Se pisa subaru japonia pe noi la 5% cat vinde in romania fata de toata europa.
Masinile nu se mai fac asa cum se faceau.Daca vrei ceva sa tina cat universul,poate sa-ti iei un mercedes si nici de ala nu sunt prea sigur...