Am mai fost azi la ei si iar am discutat cu ei dar nimic.Se folosesc de treaba ca in cartea de garantie intra discurile la consumabile.I-am intrebat daca fac diferente intre subaru su outback si dadeau din umeri ca eroarea ii ft mica si pt asa ceva nu primesc accept...numai daca eroarea era mai mare.in fine, nu am vrut sa mai lungesc treaba asta pt ii vedea ca nu erau dispusi sa mi le schimbe pe garantie.Am facut comanda de Zimmerman perforate si maine mi le si monteaza.Trebuie sa le fac un rodaj? Adica sa merg finut cu ele primele sute de km?
Ei bine, in aceasta discutie nu trebuia sa intrii. Milimetrii si allte chestii. Pentru ca tu nu ai cumparat si nu ai in garantie niste milimetri.
Masina nu merge in parametrii este problema lor. De ce nu merge
? ca intampaltor este de la discuri... nu ne pasa. Crezi ca bunicii mele din Americi, filolog de meserie ii spuneau ceva milimetrii aia si explicatiile tehnice??
Sau, alta abordare: ce ai tu acum, o masina (in garantie) cu defectiuni la sistemul de directie si franare (parca asa este exprimarea in regulament), reprezinta pericol in circulatia pe drumurile publice. La 11.000 km... In caz de necaz probabil ai fi avut mari probleme...
Sau altfel: tu ai un produs in garantie care nu mai funtioneaza in parametrii. Ei zic ca din vina ta, tu, ca e din vina lor. Dar cine sunt ei sa stabileasca vinovatia ta?
Putem continua sa filosofam, parerea mea este sa nu te lasi fraierit, nici macar daca e vorba de o masina de ras, Crere-ti drepturile, cere documente semnate si stampilate cu nume in clar si functia pe care o ocupa cel care semneaza. Cel care a facut expertiza, cel care a luat decizia administrativa, etc.
Ce-ti spun eu aici nici macar nu are legatura de discurile tale, ci sunt chestiuni de principiu pana la urma.