Bine v-am gasit posesori de Forester!
Dupa o lunga alergatura pe net, am dat in sfarsit de siteul vostru. Am facut un cont aici, in speranta ca voi gasi informatii subiective si pareri despre Forester. De fapt care este problema. Sunt posesorul unui Tucson din 2005 diesel cu cutie de viteze automata. Deoarece merg des pe drumuri forestiere, din cauza meseriei mele, drumuri care nu sunt in cea mai buna stare, m-am hotarat sa schimb masina si sa achizionez un Forester diesel in leasing. Am cautat tot felul de marci dar in final am ales Forester, datorita garzii la sol de 21,5 cm. Intrebarea mea este daca sa achizitionez modelul din 2010 sau cel din 2011 care este mai scump cu 200 euro dar are in plus camera in mansarier, culoarea ceasurilor de bord schimbata in rosu si am inteles alt sistem audio. Am inteles ca nu prea se mai gaseste modelul 2010 dar cu putin noroc se poate rezolva. Astept de la voi pareri deoarece trebuie sa ma decid cat mai repede. Deasemenea as vrea sa stiu daca Foresterul ar putea face fata in conditii, asa cum am spus, mai grele (noroi, rampa mare, zapada drumuri desfundate, sleauri, bolovanu etc.)