Salutare
Viitor (probabil) posesor de Forester. De ce probabil? Pentru că am albit un pic în ultima săptămână căutând un Forester SG XT automat. Încă îl mai caut, pentru că oamenii care le au la vânzare pe internet nu vor să le vândă. Nu știu de ce le-au scos, dar aparent nu ca să le vândă.
Top 3 motive pentru care încă nu am Foresterul meu:
1. Actele nu sunt în regulă. Mașina e pe firmă și firma a fost radiată. Mașina e pe numele unui nepot de-al unei mătuși și se întoarce în țară peste 3 luni și n-am procură.
2. Taxa auto. Unii uită să o menționeze, alții nu știu dacă o au plătită, cei mai mulți susțin că da, dar nu au acte doveditoare.
3. Oamenii nu răspund la telefon. Pare incredibil, dar se întâmplă și nu înțeleg de ce. Ai scos un bun la vânzare, deci vrei să îl vinzi. Ok, în weekend ești la pește sau la țară, nu răspunzi. Dar nici în cursul săptămânii?
Așadar, mă interesează un Forester SG (de preferință XT, dar nu neapărat) cu cutie automată, pe la 7 mii euro.
Scuze pentru primul mesaj nervos, dar e ciudat ce mi se întâmplă. Am mai cumpărat și vândut mașini, de obicei interesul era de ambele părți, sunam, vorbeam, aranjam, stabileam. Acum nimic.