multumesc mult pentru raspunsuri. Inca mai astept pe cineva care sa aiba modelul asta de subaru forester cu motor 2.0 benzina si cutie automata cu 4 rapoarte sa-mi impartasasca cate ceva din minusuri si plusuri. IN rest stiu ca e o maisna mai greu de intretinut, insa te poti baza pe ea la greu si asta conteaza. IN momentul asta sunt foarte nehotarat, am cateva retineri. Imi place foarte tare ca are un 4x4 recunoscut ca fiind cel mai buin din clasa, imi place ca nu atrage atentia, ca e o maisna masculina si ca are destul de multe dotari standard, si binenteles imi place ca pot sa-l iau second cu un buget de renault megane, iar masina desi are 105 mii km a fost intretinuta exemplar, cu toate reviziile la timp si cu toate micile probleme rezolvate la timp. La ultima reviziie s-a schimbat un amortizor, cateva bucsi si ceva la caseta de directie care avea un joc usor, asta pe langa distributie tot chitul inclusiv pompa apa. Deci masina a fost intretinuta corespunzator.
Ce nu-mi place este faptul ca s-ar putea sa nu-mi permit consumul asta excesiv si nu stiu daca este o masina pe care sa o revinzi usor (sper sa nu fie cazul). Si nu-mi place ca am mers cu ea si pentru consumul asta nu ofera mare lucru aceasta cutie, adica schimba lent cu usor feedback in masina (o usoara smucitura pe care o simti cand retrogradeaza) si se accelereaza foarte greoi.
Multumesc inca odata pentru raspunsuri.