Sa o luam cu inceputul, am ajuns la mama soacra in Jud Neamt(Targu Neamt) masinutza a consumat ca un subaru
nesatul 14%.. se putea si mai bine dar, a fost un mers la peste 4000 ture si masa totala a masinii a fost undeva pe la 2200kg, o va spun consumul si la intoarcere.
Am fost azi sa ma interesez de cazare am ffilmat si pozat ca nu prea am incredere in fotosopatele lor
, imi cer scuze pt. filmare , nu am stat sa editez , am lasat filmarea bruta ca si cum s-ar vedea prin ochii mei dupa 2 doze de extasy! Mama soacra are o functie beton p'aici prin Neamt si avem intrare cam peste tot plus reducere si alte facilitati;)
O sa avem intrare moca la rezervatia naturala de zimbri
http://ro.wikipedia.org/wiki/Parcul_Natural_V%C3%A2n%C4%83tori-Neam%C8%9B, sunt si ursi pauni caprioare etc. , un fel de zoo dar pe o arie extinsa.
Am fost la mai multe pensiuni si hoteluri dar am lasat doar ce mi s-a parut 100% ok. Prima pensiune se numeste Eulor , este situata in Agapia Jud. Neamt undeva in salbaticie retrasa si foarte misto! Camerele sunt foarte ok , locul de luat masa este pt 140 de persoane si este impartit pe 2 etaje il cunoastem pe proprietar si putem face un discount considerabil si sa ne simtim ca acasa
poate sa ne faca un porc/ o oaie la protap, foc de tabara , au sauna pt. 12 persoane , jos la subsol avem biliard si tenis de masa iar parcarea este super mare.
A 2-a pensiune se numeste Eden, este situata in Humulestii Noi Jud Neamt este la strada, are camere spatioase si curate parcare foarte mare cu mancarea staU cam prost( nu e de mancat la ei) dar toate pensiunile /hotelurile unde am fost sa ma interesez au gratare sanatoase! La fel avem intrare si aici si putem face un discount considerabil. A -3-a locatie se numeste Casa Arcasului(Hotel) Jud Neamt langa Cetatea Neamtului , cunoastem patron si aici dar avand in vedere ca este Hotel preturile sunt putin mai mari..decat la celelalte. Camerele sunt spatioase, curate si mobilier nou, parcare foarte mare. Mancarea este buna si recomandata ! Maine inainte sa plec mai merg la 2 locatii, hotel ozana si inca una pe la statiunea Oglinzi. Mie unul cel mai mult imi place la Eulor, ca patronul e de varsta noastra se cunoaste cu mama soacra si rudele ei , are pile la primarie si drumul nu e inzapezit niciodata
avem si atvuri, spatiu de joaca , cat cuprinde (camp) nu deranjam pe nimeni in jur cu muzica urlete motoare turate sau orice altceva pt ca e CAMP
dar, un camp frumos
) cu un iaz in care se poate pescui dupa ce ne imbatam si mancam o pastrama . Prin imprejurimi avem casa lui Ion Creanga din Humulesti si manastiri fara numar pt. cei ce vor sa se roage pt un consum mai mic sau un ambreiaj mai rezistent .. etc, Cetatea Neamtuli , Monumentul etc... Toate locatiile sunt la 40 de Km de Piatra Neamt dar, drumul este frumos pana in Piatra cu serpentine largi si asfalt bun, eu unul l-am facut in 25-30 de minute cu un Touareg. Din pacate In Piatra Neamt nu prea avem relatii
dar ramane la aprecierea voastra. Mai jos adaug filmuletul, sper sa nu ametiti;)
Preturi Eulor: undeva pe la 70 lei
Preturi Eden : undeva pe la 70 lei
Preturi Casa Arcasului Undeva pe la 100-110 lei
pe camera