Intalnirea de 2 ani - Neamt (20-22 Ian)
Subaru club Romania

Poll

Voteaza locatia

Drobeta-Turnu Severin
1 (2.2%)
Sibiu
8 (17.8%)
Poiana Brasov
5 (11.1%)
Constanta/ litoral
12 (26.7%)
Piatra Neamt/ Cheile Bicazului
19 (42.2%)

Total Members Voted: 43

Voting closed: November 07, 2011, 08:42:33 AM

Intalnirea de 2 ani - Neamt (20-22 Ian)

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
  • Life is too short to drive a boring car!
Rspuns: Intalnirea de 2 ani - Neamt (20-22 Ian) - Inscrieri pana pe 15 Dec
« Reply #180 on: November 25, 2011, 14:33:02 PM »
@Foreste: Arata bine, doar ca stiu poza, de fapt calupul de poze si posesorul de pe un forum american. Si imi dau seama ca s-a taiat din poza autorul fotografiei. Nu m-as risca sa o pun oficiala, nu ca nu ar fi legal, ci din respect. Dar stiu ca aveai tu o poza cu foresterul pe Transalpina (sau mai multe). Ia vezi daca reusesti sa o folosesti pe aceea. Si sa incapa pe un A4. Merci!

@2xGhe: Multumim Claudiu pentru implicare. Tocmai de aceea nu am trecut locatia exacta pe poster. O sa ne plimbam intre mai multe localitati din judet. Asteptam cu interes si filmuletul de la noua locatie.

Foreste

• *
  • 1937
  • Apă, paie și bătaie ...
    • Blogu' lu' Foreste
Răspuns: Intalnirea de 2 ani - Neamt (20-22 Ian) - Inscrieri pana pe 15 Dec
« Reply #181 on: November 25, 2011, 14:35:37 PM »
e doar o schita, o propunere. odata ce voi sti ca mergem pe ideea mea, ma implic si va iesi chiar mai bine. Poza am luat-o de pe un site cu wallpaper-uri ... NU avea (c).
http://www.avto.goodfon.com/subaru/wallpaper-136085.html
Forester 2.0 XT MY2017 - Black Betty (bam-ba-lam!)
Forester Diesel MY2011 - Foreste  |  Blogu' lu' Foreste

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
« Reply #182 on: November 25, 2011, 15:37:15 PM »
Am inteles. Aproape toate pozele de acolo sunt facute de membrii nasioc.com (forumul oficial din SUA pentru Subaru). Stiu pentru ca am si eu salvate in calculator cele mai bune poze de pe forumul respectiv si il urmaresc cu atentie. Vad ca nici una nu mai are (C)

« Reply #183 on: November 25, 2011, 15:44:14 PM »
sau asa?

Gresisem data. Am modificat!
Desi nu pot participa la intrunire fiind pe meleaguri mult prea indepartate, si daca`  tot ai supus dezbaterii publice afisul creeat de tine pentru intrunire,  imi dau si eu cu parerea aici :  
- e superba` fotografia de pe fundal,  dar cred ca nu este reprezentativa` pentru Subaru. Doar un cunoscator sau un fan inrait si-ar putea da seama ce masina`  este.  Ar trebui aleasa`  o fotografie mai reprezentativa`, eventual prinsa`  din fata`, sa` se vada`  sau macar sa`  se ghiceasca`  sigla firmei,  in asa fel incat aproape oricine vede afisul sa` se prinda` imediat ca`  este vorba  de un Subaru.
- cele patru fotografii incluse in afis ar  trebui sa fie tot cu Subaru,  nu doar cu peisaje , deoarece nu este un afis care face reclama`  la o zona` turistica` sau la o excursie in aer liber, face reclama` la intrunirea unui club auto,  deci , dupa`  parerea mea,  ar trebui sa contina`  masini (ar fi ideal sa fie in fiecare cate un Forester, Impreza, Legacy ,Outback,  eventual sa mai adaugi un Justy)
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
« Reply #184 on: November 25, 2011, 15:52:55 PM »
Concluzia: Mai bine o lasam moarta. Niciodata nu o sa fie un afis pe care o sa il placa toata lumea... se stie!

« Reply #185 on: November 25, 2011, 16:00:25 PM »
Pls,  nu te supara,  era doar o parere.  :o La inceputul topicului ai spus ca`  astepti pareri, imbunatatiri,  propuneri, etc.  :-[  Mi-am dat si eu cu parerea, nu te supara pe mine. Si nu trebuie sa placa`  la toata` lumea,  trebuie sa placa`  la majoritatea (51%) ! Oricum, eu neparticipand , parerea mea nu are nici o pondere aici,  am vrut doar sa`  dau o mana`  de ajutor. Inca` o data`  , nu te supara   :'(
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

gorady

• 203
« Reply #186 on: November 25, 2011, 16:03:21 PM »
Afisu ca afisu dar ..............
Dar ,din ce vad eu pe goagal  ;D traseul spre Neamt dinspre Pitesti nu prea se intersecteaza  cu traseul vostru .
http://distante-rutiere.viaromania.eu/?departure=pitesti&destination=neamt
         Un traseul exceptional ( curbe foarte stranse )pe care l am facut anul asta de 2 sau chiar de 3 ori -vara -  DAR.......... nu stiu cum o sa fie in ianuarie pe zapada,polei,gheata etc ( cei din zona ar trebui sa stie ).
Dinspre Bucuresti
http://distante-rutiere.viaromania.eu/?departure=bucuresti&destination=neamt .

Mai sunt colegi pe forum care sunt interesati de aceasta reuniune din zonele  ( BV,AG,.....de ce nu CV) care aleg ca ruta de parcurs ce a indicata mai sus ?

Glumele mele sunt ca mersul la pescuit: s-ar putea să nu prinzi nimic.

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
« Reply #187 on: November 25, 2011, 16:30:07 PM »
O sa plecam in grup din Bucuresti, dar nu o luam spre Pitesti.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #188 on: November 25, 2011, 19:28:15 PM »
@ gorady : Te deplasezi rectiliniu si uniform la Bucuresti si plecam impreuna!  8)
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
« Reply #189 on: November 25, 2011, 19:39:21 PM »
Ce ziceti de urmatoarele:

Dus: Bucuresti - Urziceni - Buzau - Ramnicu Sarat - Focsani - Adjud - Bacau - Piatra Neamt (- Targu Neamt)
Revenire: (Targu Neamt) - Piatrea Neamt - Bicaz - Cheile Bicazului - Miercurea Ciuc - Targu Secuiesc - Brasov - Cheia - Ploiesti - Bucuresti

Si gorady la dus fie vine in Bucuresti si pleaca odata cu noi, fie vine la Buzau, fie ne intalnim direct in Neamt (unde vom sta). La revenire gorady poate sa o ia pe BV - Pitesti.

Pentru restu suna bine? Se mai anunta si altii din alte regiuni?

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #190 on: November 25, 2011, 21:22:37 PM »
Cred ca este mai fain pe M. Ciuc - Sf. Gheorghe - Bv ca peisaj. Plus ca la Tusnad stiu un restaurant unguresc f. bun!
Dar mai conteaza cum o sa fie vremea atunci! ( pt. cei care nu au Forester  ;) )

Forester SH SX

celalalt

« Reply #191 on: November 25, 2011, 21:59:09 PM »
2xGhe si Foreste fac poze frumoase.Hai sa ne intalnim sa facem poze cu mai multe troace si facem posterul cu ele pe fundal....A?

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #192 on: November 25, 2011, 22:04:31 PM »
Troace... hm ce lipsa de respect! Sunt siderat!!

Forester SH SX

celalalt

« Reply #193 on: November 25, 2011, 22:12:19 PM »
Iti trece....

2xRal

« Reply #194 on: November 25, 2011, 22:13:16 PM »
Chei-Sf.Gheorghe sau spre M Ciuc nush cat de bun e ca drum de iarna.... e de verificat BINE inainte. Cand am avut de ajuns la Sf Ghe din Tg Neamt (acum 4 ani ce-i drept) am ales varianta Tg Nt-Bacau-Oituz-Sf Ghe......

2xGhe

• *
  • 1806
  • Pentru fani, nu pentru bani!!!
« Reply #195 on: November 25, 2011, 22:22:44 PM »
2xGhe si Foreste fac poze frumoase.Hai sa ne intalnim sa facem poze cu mai multe troace si facem posterul cu ele pe fundal....A?
O rezolvam maine   8)
Pentru FAAAAANi nu pentru bani!

MihaiFlorescu

• *
  • 14035
« Reply #196 on: November 25, 2011, 23:12:35 PM »
Ok, ca sa nu mai pierdem timpul, eu si Dan am decis sa folosim unul din posterele realizate prin care vom face publica intalnirea noastra. Unii il vor gasi interesant si altii nu. Il veti primi toti prin email si il veti vedea pe forum.

Pentru cei care iubesc fotografia si sunt pasionati de editare (avem printre noi oameni care chiar se pricep), voi deschide un subiect intitulat "Fotografia lunii" unde se va vota cea mai buna fotografie a lunii.

Haideti mai bine sa ne concentram pe traseu. Vremea nu avem cum sa o stim de pe acum, deci am putea alege un plan A pentru vreme buna si un plan B de rezerva cu un traseu sigur si la indemana pentru toata lumea.

Seara buna!... si ne vedem maine unii dintre noi :)

celalalt

« Reply #197 on: November 26, 2011, 00:31:15 AM »
da

Foreste

• *
  • 1937
  • Apă, paie și bătaie ...
    • Blogu' lu' Foreste
« Reply #198 on: November 26, 2011, 00:58:13 AM »
Daca e ok poza aia a mea cu Foreste si Yoyo, o punem la bataie. Daca hotarati altfel, let me know.
Forester 2.0 XT MY2017 - Black Betty (bam-ba-lam!)
Forester Diesel MY2011 - Foreste  |  Blogu' lu' Foreste

« Reply #199 on: November 26, 2011, 11:14:03 AM »
Parere: Mie imi place poza  + fundal + restul...sunt faine ca si gradient de culoare, asezare in pagina, luminozitate, unghi de incidenta al soarelui  samd...:-P

Tot timpul se poate si mai bine si mai frumos si mai etc....let's go to business now :D...

sau asa?

Gresisem data. Am modificat!
Desi nu pot participa la intrunire fiind pe meleaguri mult prea indepartate, si daca`  tot ai supus dezbaterii publice afisul creeat de tine pentru intrunire,  imi dau si eu cu parerea aici :  
- e superba` fotografia de pe fundal,  dar cred ca nu este reprezentativa` pentru Subaru. Doar un cunoscator sau un fan inrait si-ar putea da seama ce masina`  este.  Ar trebui aleasa`  o fotografie mai reprezentativa`, eventual prinsa`  din fata`, sa` se vada`  sau macar sa`  se ghiceasca`  sigla firmei,  in asa fel incat aproape oricine vede afisul sa` se prinda` imediat ca`  este vorba  de un Subaru.
- cele patru fotografii incluse in afis ar  trebui sa fie tot cu Subaru,  nu doar cu peisaje , deoarece nu este un afis care face reclama`  la o zona` turistica` sau la o excursie in aer liber, face reclama` la intrunirea unui club auto,  deci , dupa`  parerea mea,  ar trebui sa contina`  masini (ar fi ideal sa fie in fiecare cate un Forester, Impreza, Legacy ,Outback,  eventual sa mai adaugi un Justy)

What I am doing?
I am looking to stuff through a scope.