Bun gasit tuturor! Sunt proaspat proprietar de Subaru, incepand din 17 Noiembrie 2011, pot spune cu mana pe inima, cele mai tari japoneze! Am ales Subaru Outback din mai multe considerente: fiabilitate, utilitate, renumele marcii si faptul ca nu este o masina asociata manelistilor (vezi E60 - masina foarte frumoasa, pacat ca din tot al doilea/treilea cinci-ar vazut curg manelele!). Momentan sunt unicul proprietar de outback model 2010 din Oradea. Din putinele iesiri offroad facute am ramas impresionat de ce poate face aceasta masina pe teren cu noroi! Pana la revizia de 5000km nu vreau sa o "fortez" dar abia astept primele zapezi! Craciun Fericit tuturor si un AN NOU mai bun!
Multumesc pentru urari, am uploadat doua fotografii, nu foarte bune calitativ, promit sa revin cu imagini mai bune! Modelul este 2.0 T-D nivel de echipare motion (fara piele si memorie scaun sofer). Uitasem ceva foarte important...transmisie manuala (6tr), bineinteles!
Cateva poze noi, facute azi, am iesit un pic din jungla de beton, la noroi si am fost din nou "speriat" de ce poate face masina asta...inca mai detin masina veche, "puroiu`" un mondeo benzinar de 2 litri...o gluma proasta pe acelasi teren si aceleasi conditii! Stiu ca nu e nimic de comparat la cele doua masini dar neavand alte referinte...