Multumesc pentru urari!
Am uitat sa mai adaug...ca mici probleme!
Nu imi merge stergatorul de la luneta! Mi-a zis fostul propietar de asta! Mi-a zis ca ar fi vreo siguranta ( asa i-au zis din service). Nu am identificat siguranta..o sa imi fac timp cind o sa se incalzeasca ( nu stau in stergatorul ala, dar o sa il rezolv si sper sa fie asta).
Din pacate nu am manualul masinii.
Cind am schimbat cauciucurile de iarna, am observat la un cauciuc de vara o gilma
. Acum am la vinzare celelalte trei si...cind de incalzeste o sa imi iau cauciucuri de vara.
Am avut si un mic incident!
Mergeam spre IKEEA pe DN1 si inainte de pod unde o luam spre dreapta, eram in spatele unei basculante care cara pietris ceva. Aud o pocnitura ( probabil a sarit vreo pietricica ceva pe masina) si eu cu ochii beliti sa vad pe parbiz ceva daca mi-a facut pocinogul. Am luat-o spre IKEEA, pe linga pod , dar neatent ma tot uitam pe parbriz si nu am observat din timp ca mi-a frinat in fata un Tico si cu toate frinele l-am atins nitel. Pagube minore pt el ca nu l-am luat tare cu bullbar cu tot( crapat nitel bara), dar sa imi fie invatatura de minte si aveti grija oameni buni cum circulati ca asfaltul poate fi inselator si te cam duci! Din pacate ,masina mare si eu cred ca frinele sunt cam subdimensionate pt gabariul ei! Ar fi fost bune discuri si e spate!